lauantai 20. helmikuuta 2016

Onnea Necolle hieno suoritus

 Ihania uutisia Necon perheeltä. Neco oli tänään kaverikoira testissä ja suoriutui siitä aivan loistavasti.
Soile kertoo Necon suoriutumisesta:  Neco oli kyllä uskomattoman rauhallinen koko testin ajan, ja muutenkin. Istui/makasi vain mun vieressä, kun seurattiin muiden testiä (meidät testattiin ekana) Eipä muut koirat kiinnostaneet, eikä pelännyt mitään, ei pyörätuolia, eikä pyörätuolissa istunutta "kovaäänistä mummoa", eikä rollaattoria jne. sai paljon kehuja ja rapsutuksia. Niin hieno luonne koiralla. Pyörätuolissa istuva kurssin vetäjä rääkäs yht äkkii ja puhus huutamalla. Neco vaa oli. Mä säikähdin metalliesineet pudotettii maahan ni Neco ei välittäny mitään. Ja kun lapsi luki Necol kirjaa ni Neco vaan oli rauhassa paikallaan
ONNEA
Kasvattaja on niin ylpeä näistä Belunan lapsosista, sillä eri pentueista on useampia koiria jotka toimivat kaverikoirina ja se on hyvin tärkeää työtä. Itselläni on tällä hetkellä kolme kaverikoiraa kotona Lotta, Bianca ja Pilvi. 

Uusi kaverikoira Neco
 Kovasti mietittiin koirien kanssa mitä ohjelmaa me voitaisiin keksiä KePolle ja keksittiinhän me. Päätettiin, että makuuhuone kaipaa tapetointia ja sillä on hyvä loma aloittaa. 
Kivaa puuhaa ja  toivon että lopputulos on hieno.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti