sunnuntai 14. helmikuuta 2016

Ystävänpäivää

Ystävänpäivää on vietetty monin erilaisin tavoin yhdessä koirien kanssa. Aamupäivällä lähdettiin liikenteeseen Lotan ja Pilven kanssa. Lotta laittoi huivin kaulaansa ja Pilvi lähti tienaamaan oman huivinsa, tänään Pilvi sai täyteen harjoituskeikat  ja on siis ansainnut kaverikoirahuivinsa.
Ystävät täältä tullaan
 Ensimmäiseksi suunnistimme Auran seurakuntatalolle missä oli ystävänpäivätapahtuma. Pilvi kyllä osaa ottaa yleisönsä siitä ei pääse mihinkään.  Lotta käyttäytyy hillitysti kuten mummokoiran kuuluukin. Mukana oli myös kaverimme Tilda.
Hernekeittoa tarjolla

Kaverikoira Tilda ja kaveri Sirpa

Uusi kaverikoiraohjaaja KePo ja uusi kaverikoira Pilvi
 Seurakuntatalolta siirryimme Auran nuortentalolle ja siellä olikin yllättävä tapahtuma, siellä oli ponimätsäri. Enpä ollut moiseen aikaisemmin törmännyt. Olen aina kuvitellut, että ponien ja hevosten selässä ratsastetaan jos niitä esitellään, mutta ei se niin menekkään ponit esiteltiin samalla lailla suurinpiirtein kuin koirat.  Kaksi poni yhtäaikaa kehään ensin käveltiin yhdessä rinkiä ja sitten kumpikin käveli yksin ja kaksi kierrosta myös ravattiin ja sitten poni seisoi paikoillaan ja tuomarit arvioivat sen ja toinen sai punaisen ja toinen sinisen ruusukkeen.









 Kertakaikkiaan upeita poneja, todella hauska seurata tuotakin kilpailua. Arpajaisissa voitin hevosen eleistä kertovan kirjan joten muistokin jäi tästä päivästä. Kohta lähden vielä vetämään näyttelykurssia ystäväni Sirpan kanssa. Ystävänpäivätervehdyksiä:
Reno ja ystävä

Milli ja Elli

Pepsukka

Tinca
Leona tekee ystävänpäiväkorttia

Leona

Kohta kortti on valmis
Kahden ystäväyksen  kuvat, Nopan ja Perron hauskanpitoa, ei voi kuin tulla hyvälle tuulelle kun näitä katsoo.





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti