keskiviikko 9. maaliskuuta 2016

Siivouspäivä

Aamuherätys oli mielenkiintoinen, Keela oli ulkona ja itse olin vielä hetken nukkumassa kun KePo oli rientänyt töihin. Kuulin kun Keela pyysi sisälle, menin avaamaan ovea ja Keela syöksyi vauhdilla sisälle ja suoraan makkariin sänkyyn istumaan ja suusa oli minun alushousuni, no nyt on tuuletettu alushousut kunnolla, istä ihmeestä se ne oli napannut ulos lähtiessään. On se hassu tuo minun lentävä apinani.
 Kävimme tänään taas tuossa lähimetsässä ja sielläpäs olivat metsurit työssään, muta ei me menty heitä häiritsemään vaan jatkettiin matkaa
 Sitten olimme valmiit siivoamaan ja koirat hoitivat mattojen puistelun, mutta oli silläkin seurauksensa, matot olivat ihan märkiä kun niitä vietiin pitkin pihaa.
 Voi kumpa aina muitaisimme nauttia noista karvaystävistämme , sillä niin on lyhyt se aika kun saamme ne pitää luonamme. Koskaan ei voi tietää onko yhteistä aikaa paljon vai vähän. Ei haittaa vaikka saappaassani on reikä, puhelimeni on rikki silmälasini solmussa kun vain nuo karvakuonot ovat luonani. Ja sitten kun on aika erota niin minulle jäävät kuitenkin hienot muistot kaikista hassuista tapahtumista.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti