torstai 14. huhtikuuta 2016

Hammaslääkärissä

Tänään oli jännittävä päivä kun Lotta mummo lähti hammaslääkärille, Lotalla oli haljennut poskihammas ja siinä oli hermo pinnassa. Kun hampaat tarkistettiin huolella niin huomattiin kaksi muutakin hammasta jotka oli poistettava, joten nyt harkitsen tekohampaita Lotalle, no en harkitse. Lotta pärjää lopuilla hampaillaan kuulemma todella hyvin kunhan tikit sulavat pois. Eläinlääkäri Evidensian henkilökunta oli erittäin ystävällistä ja meidän Lotasta pidettiin todella hyvää huolta. Luotettava eläinlääkäriasema on aivan kullanarvoinen ja aika kullanarvoinen tuo laskukin oli, mutta pääasia, että koirani saavat aina apua kun ne sitä tarvitsevat.
 Lottaa kehuttiin ikäisekseen hyväkuntoiseksi ja sitä Lotta on myös minun mielestäni. Lotan hammastoimenpide hauttiin myös kuvata ja toki se meille sopi, kotiin viemisinä Lotta sai mukaansa tuotepaketin. Kiitämme kaikki tuli tarpeeseen paketti sisälsi mm. ensiapulaukun . Tällä hetkellä Lotta on vielä hyvin väsynyt, mutta kävi jo pienen kierroksen pihamaalla ja söi pienen määrän pehmeää ruokaa. Lotta on nyt sairaslomalla.
 Kohta taas pääsemme lenkkeilemään, mutta nyt vietetään hiljaiseloa pari viikkoa. Paloma on myös käynyt tänään eläinlääkärillä ja Palomalla olikin  kohtutulehdus, toivotamme Palomalle paranemisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti