keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

Prinssit ja prinsessa juhlivat

Tänään on Princess ja Prince-pentueen syntymäpäiväjuhlat ja koonaista seitsemän vuotta täyttävät nämä Bellan ja Aslanin lapset. Bella äiti on jo sateenkaarisillan tuolla puolen, mutta isä Aslan elää vielä poikansa icon perheessä Hyvinkäällä. Kasvattaja lähettää rakkaita ja lämpimiä onnitteluita jokaiselle prinsille ja yhdelle ihanalle prinsesssalle.
Sannin emäntä kertoo:  Sanni tykkää ain mettäs samoilemisest, pennust lähtien kuljettu siel. Askel on jo vähä rauhallisempi mut puhtii riittää viel. Ja hepuleit saa tämän täst. Leikkisyysmielt Sannilt löytyy ja kuten sillo pentutestis jo todettiin, on Sanni helposti käsiteltävä. Sannia on ollu helppo hoidella, on aina antanu tutkia ja syynätä, tuntuu et ihan nauttiiki siit. Esim anturoitte välist on iha rauhas saanu leikat karvoi pois yks asia mainitakseni
Tule tule herkku mun luo.

Sanni 7 v ja paras ystävä Nelli 9 v onnea molemmille muruille.
Kiva olisi lomareissukin tuumii Simba
Kaveria pitää auttaa kun sille on tullut jano.
Komea Simba
Turvallista leikkiä, kun on oma vartiokoira vieressä

Kevään tuoksut


Dico herra ja isänsä Aslan
 
Dimi herra juhlii täällä Turussa ja kovin on äitinsä katse silmissä.
Rakkaistakin rakkaimmat onnittelut kaikille seitsemän vuotta täyttäneille prinsseille ja prinsessoille, sydämessä myös Oliver, joka joutui perheensä jättämään ja siirtymään sateenkaarisillan tuolle puolen. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti