tiistai 12. heinäkuuta 2016

Belunan Magic Remy-Martin "Remu"

Kun eilen illalla sain puhelun niin sydämeni jätti yhden lyönnin väliin sillä kun kasvatin omistaja soittaa myöhään eivät uutiset yleensä ole hyviä. Pahin pelkoni toteutui nytkin Remua oltiin viemässä eläinlääkärille. Odotavan aika oli pitkä ja väliaikatietoja odotettiin lopulta kuitenkin uutinen joka minulle saapui oli se pahin vaihtoehto, eli kaikesta avusta huolimatta Remua ei voitu auttaa vaan Remu matkusti sateenkaarisillan tuolle puolelle.
 Suruuutinen oli äkillinen ja odottamaton. Hanna kertoi minulle, että kaikki tapahtui kuin salama kirkkaalta taivaalta ..
Remu sai hengitysoireita , lämpöä ei saatu laskemaan ja keuhkoissa oli tiivistymiä. Kaikki voitava tehtiin Eläinsairaalassa Turussa.

 Remun perheelle lämpimät kiitokset  kaikesta rakkaudesta minkä Remu luonanne sai, Remu oli onnellinen koira kun sai teidät perheekseen. Kun kävitte pikkuisen Remun hakemassa meiltä toitte minulle lahjaksi Remy Martin pullon ja sitä ei vielä ole avattu ja nyt se tulee säilymään ikuisesti avaamattomana ja muistuttamaan tuosta ihanasta nallesta.
Suunnittelimme juuri matkaa Remun perhettä tapaamaan ja nyt valitettavasti Remu lähti sateenkaari sillalle yhtä yllättäen kuin Remu tähän mailmaan syntyikin. Remu oli Magic. Rakkaudella kasvattaja.

Lähdit niin hiljaa,
että aamu vain kuuli.
Sylissään matkalle
sinut kantoi tuuli.
Mutt´ sydämiimme
läpi elämän
jätit muistosi lämpimän.

Neco

Tänään myös Neco oli eläinlääkärissä ja kysymyksessä oli sellainen asia, että Necolla toisen kulmurin vieressä pilkisti kaksi valkeaa hampaan päätä. Nämä kaksi ylimääräsitä piikkiä osoittautuivat kahdeksi ylimääräiseksi hampaaksi, jota poistettiin leikkauksella.
Empä ole aikaisemmin tämmöisenkään törmännyt, että hampaita kasvaa ihan liikaa. Hampaat eivät olleet maitohampaita vaan ihan lopullisia hampaita. Onneksi hampaat saatiin leikattua pois. Toivotan Necolle pikaista paranemista. Vielä kolmaskin koira-asia mahtui tälle tunteita herättäneelle päivälle ja siinä olikin kysymys hieman iloisemmasta asiasta. Meillä kävi koiravieraita Ozzy poika "pikkuveljensä" Lemmyn kanssa.
Ozzy ja mamma Lotta

Mummi tervehtii Ozzyia

Pilvi tervehtii Ozzyia

Ozzy ja Lemmy tervehtivät Satua

Satu tervehtii Pilveä

Reippaasti käypi askeleet

Apua tää onkin tyttö.

Me kaikki tervehditään toisiamme

Kaverukset

Ozzy poika mamman mussukka

Lemmyn mielestä juomakupit on hieman outoja.

Ozzy

Ozzy ja Lemmy

Janottaa

Mitä pitääkö nyt lähteä kotiin?
Kiitos vierailusta oli tosi hauskaa, että toitte päiväämme hieman iloakin tänä surullisena päivänä.

2 kommenttia: