keskiviikko 31. elokuuta 2016

Pilven päivä

Tänään Pilvi oli sitten menossa hammaskiven poistoon. Pilveä ei hirvittävästi jännittänyt ainoastaan Pilvi oli ihmeissään kun aamuruoka jäi saamatta. Kaikki ei kuitenkaan mennyt ihan kuin Strömsöössä, Pilvi ei suostunut nukahtamaan, Pilvi vastusti anestesiaa. Pilvi saatiin kuitenkin hoidettua rauhoituksessa vaikka uni ei syvää ollutkaan. Rauhoituksen aikana alkoi Pivlen sydämestä kuulua sivuääni, mutta kun Pilvi heräsi kokonaan rauhoituksesta niin sivuääntä ei kuulunut, ei myöskään ennen rauhoitusta. Jossain vaiheessa vien Pilven sydänultraan jotta saadaan selvyys onko sydämessä jotain vikaa.
Minusta oli aivan irveää jättää pikku Pilvi sinne hoitoon ja jouduinkin purkamaan omaa stressiä shoppailuterapialla. Onneksi kysymyksessä ei ollut suurempi operaatio, sillä olisin kohta joutunut hakemaan pankkilainan.
Stressinpoistoterapiaa

Pikkupotilas lepää.
 Nyt Pilvi on jo saanut ruokaa ja se on kummasti helpottanut pikkuisen oloa. Empä tiedä millä tuo KePo saa stressinsä purettua joka hänelle alkoi pukata päälle kun näki minun ostokseni.
TAIGA-uutiset: Taigalle on ruoka edelleen maistunut ja se on hyvä asia. Lenkillä hitailtiin taas varsin ruhtinaalisesti ja lopuksi hellyin kääntymään takaisin kotia kohti kun ei lenkki kerran maistunut.
Taiga

Mennään kotiin
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti