keskiviikko 17. elokuuta 2016

Taiga-uutiset

Tänään sitten alkavat ilmestyä Taiga-uutiset, missä seuraamme Taigan matkaa äidiksi. Onko mikään muuttunut nyt Taigan elämässä no pari pientä muutosta on tapahtunut. Tramboliini on purettu pois vaikka Taiga siinä tykkäsikin makoilla niin nyt ei tuollaisia hyppyjä tehdä. Toisena muutoksena on se, että vieraita koira emme tällä hetkellä ota vierailulle, sillä en turhaan stressaa Taigaa koiravierailuilla. Ihmisvieraita Taiga toki ottaa vastaan syyskuun loppuun asti. Lenkit ovat myös hallitumpia, eli ei paineta muun porukan mukana hullun kiiltosilmissä vaan Taiga viettää paljon laatuaikaa minun kanssani ja nauttii liikunnasta pienemmässä porukassa. Taiga on aika väsynyt ja on nukkunut nyt paljon jalat taivasta kohden kuten naisen tuossa tilanteessa kannattaakin.
Kun munasolut ovat vapautuneet munasarjoista ne siirtyvät munajohtimiin odottamaan ja kypsymään. Hedelmöittyminen tapahtuu munajohtimissa ja siittiöt ovat varsin vikkelää porukkaa, sillä kun siemensyöksy on uroksella tapahtunut niin 25 s vain vaaditaan kun siittiöt ovat perillä munajohtimissa ja siellä ne viettävät aikaa noin  7 h ja sitten ne ovat valmiita hedelmöittämään munasolut ja siitä kaikki sitten alkaa. Siittiöt ovat varsin sitkeää porukka sillä ne säilyttävät hedelmöittämiskykynsä 4-11 vrk. Muna solu säilyy hedelmöittymiskelpoisena n. 1 vrk.
Astutushan tapahtui tällä kertaa ensimmäisen kerran 12 vrk juoksun alusta ja toinen sitten 13 vrk juoksun alusta.
Taiga kävi myös vaa ´alla ja painoa tytöllä oli 52 kg ja vatsan ympärys oli noin 87 cm, siitä on hyvä lähteä rakentamaan.
Taiga aamulenkillä

Mun rakkauspakkaus
Toki blogissa seurataan myös muita tapahtumia eli kasvattien elämää muunmuassa. Tässä onkin muutamia hauskoja kuvia mitkä sain.
Mikäs tässä tuoksuu niin hyvälle?

Kaverukset Banjo ja Perla

Leikkihetki omalla pihalla.

Belunan Fazer Banjo

Auringonottoa

No hymyilenhän minä.

Belunan XL Malibu Beach "Perla"
 Kiitos saamistani kuvista, kasvattien kuvia on aina ilo vastaanottaa ja jakaa blogin kautta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti