keskiviikko 21. syyskuuta 2016

Ikävä yllätys

Päivällä kaikki oli vielä hyvin ja juhlittiin Toscan synttäreitä. BB oli mukana touhussa ja söikin ihan hyvin. Illalla kun kutsuin koiria iltapissan jälken sisälle nukkumaan niin BB ei meinannut millään tulla vaan makasi vain laatoituksella pihalla, kun viimein nousi ylös huomsin märän paikan BB:n takapään kohdalla. Aloin tutkia koiran peräosastoa ja huomasin että sieltä valuu ruskeahkoa eritettä joka haisi mädälle. Samantien soitin päivystävälle eläinlääkäri klinikalle Turun pieneläinsairaalaan ja sain ohjeet tuoda koira välittömästi sinne. BB:n juoksusta oli noin 1,5 kk joten tiesin että jostain muusta on nyt kysymys ja arvasin kyllä että kohtutulehdus on kysymyksessä. Lääkäriasemalle BB laitettiin tiputukseen ja henkilökunnan kanssa keskusteltiin, että BB:n leikkaaminen (on ainoa hoito ) yöllä on riski, koska BB:hän on allerginen anestesia aineille sekä useille lääkkeille. Minulle suositeltiin, että odotetaan aamuun ja pidetään koira tiputuksessa siihen asti kun saadaan lisää henkilökuntaa paikalle. Tänä aamuna BB sitten leikattiin ja kaikkeen yritettiin varautua, mutta tätä käytettyä anestesia ainetta BB sieti eikä mitään komplikaatioita syntynyt, myös lääkitys on löydetty mitä BB sietää. BB huilailee nyt lääkäriasemalla ja kolmen aikaan minulle ilmoietaan saanko BB:n tänään illalla kotiin. 
Minun pieni taistelijani Bianca
 Vaikka minulla on aina olut useita narttukoiria niin tämä oli ensimmäinen kerta kun tähän asiaan törmäsin. Nyt vain odotellaan tyttöä kotiin.
Eläinlääkäri soitti tilannepäivityksen klo 15. Veriarvot hieman heittelevät ja Bianca ei ole halunnut nousta vielä ylös (pissalle), joten tilannetta seurataan ja seuraava päivitys tulee klo 18:00. Tilanne on kuulemma ihan normaalin rajoissa tuollaisen ison leikkauksen jälkeen.Biancaka on kotona nyt. Kotiutumisen ehtona oli että pitää pissata klinikalla, mutta kun meidän BB ei pissaa kuin kotona, no onneksi sain henkilökunnan vakuuttuneeksi asiasta ja päästiin kotiin ja välittömästi BB lorotteli kun pääsi omalle pihalle, joten sekin asia hoitui. Hieman nihkeästi ruokaa maisteltiin mutta vähän kuitenkin. Nyt on sitten suunniteltu kaikki mahdolliset asut millä saadaan haava suojattua kun tuo tötterö ei ole meidän juttu. NO minun yöpaidastani tehtiin sitten suoja haavalle. Mitä minä yöpaidalla tekisinkään. Ihanaa BB on kotona.

TAIGA-uutiset: Taigalla kaikki hyvin ja ruoka on maittanut tänäänkin kohtalaisen hyvin, mikä on iloinen asia. Taiga on kyllä niin hyvinvoivan oloinen ja onnellisen tuntuinen koira tällä hetkellä, että uskon Taigan nauttivan tulevasta äitiydestä. Taiga ja muut koirat saavat minut nyt täysin itselleen, sillä kaksi seuraavaan vkoa lukee  päivittän kalenterissa peruttu, peruttu.
Olihan taas vuorokausi täynnä pelkoa, toivoa ja uskoa ja onnea. On tämä koiran omistajan elämä yhtä vuoristorataa, tuntuu että heti kun on jokin asia tosi hyvin niin sitten mennään taas tukka hulmuten alamäkeä, mutta onneksi sieltä montusta taas noustaan ylös.
Kauniita unia ja hyvää nousevaa huomista

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti