keskiviikko 28. syyskuuta 2016

Sateeksi meni

Olipas tänään niin sykysinen päivä ja vesisateinen, onneksi ehdittiin aamusta lenkkeillä ja Keelakin pääsi taas tänään leikkimään naapurin Lucan kanssa. Metsässä menoa riitti taas vaikka muille jakaa. Ihmiset saavat vain olla tarkkana, etteivät jää jalkoihin kun tuo kaksikko painaa menemään. BB oli taas ylittänyt kaikki minun aavistukseni, sillä yöllä oli riisuttu koko "haalari" pois päältä, miten voikaan puuhastella niin hiljaa että minä en kuule mitään. Onneksi olin laittanut tuon kaulurinkin vielä varmuudeksi kaulaan eli tuon puhallettavan kaulurin. Ainakin haava oli vielä hyvin siisti ja kunnossa kun aamulla taas puettiin haalarit päälle. Tänään sitten taas varmistetaan ettei saa haalareita riisuttua itse pois.
TAIGA-uutiset: Tänään Taigan ruokalistalla oli kanansiipiä (nam) , vaistopullia (nam), kanankauloja (nam) ja lohta (yök). Iltapalaksi sitten olikin possunlihaa ja kananmunia (nam, nam).
 Lenkille Taiga suostui lähtemään juuri niin pitkälle kun oli kakattu,tai siis Taiga oli ja sitten heti kääntyi takaisin kotia kohti.
Mamma maantiellä.
 Nyt vauvoilla on jo karvapeite kehittynyt ja luuston luutuminenkin on loppusuoralla. Tiineyden ensimmäinen kolmannes on elintenmuodostumisen aikaa ja viimeinen kolmannes kasvun aikaa. Puolet sikiöiden painonlisäyksestä tapahtuu viimeisellä kolmanneksella.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti