tiistai 6. syyskuuta 2016

Taas syyspäivä vietetty

Tänään ollaan saatu nauttia taas kauniista syyspäivästä. Aamulla taisi olla aika vähän lämpöasteita, mutta koirat suorastaan nauttivat siitä.
 Koirat ovat harrastaneet omenan syönti kilpailuja. Keela poimi ison punaisen omenan.
Tosca oli sitten taas sitä mieltä, että ken omenan saa se omenan kätkeköön, kannattaa pelata varman päälle, että saa syödä itse oman omenansa.
 Kannattaa myös siirtyä omenapuun alle sillä omena ei kuulemma kauas puusta putoa
Tosca

Belunan Kingly Milana

Milana kahdeksan ja puoli vuotta
 TAIGA-uutiset: Tänään ollessamme metsässä alkoi Taiga ravistella päätään ja katsoin molemmat korvat ei mitään huomioitavaa, mutta kun ravistelu vain jatkui niin aloin tutkia asiaa uudelleen ja sieltähän se syyllinen löytyi vasemmasta korvasta, siellä pitkin korvalehteä juoksi hirvikärpänen. Onneksi saimme ötökän pois ennen kuin se ehti majoittua korvan sisään ja aiheuttaa tulehduksen. Nyt alkaa olla se hetki että en mene tuonne metsään koska minun lisäkseni myös koiriani alkaavat vaivata nuo inhottavat ötökät.
 Taiga löysi pellolta aivan ihanan tuoksun, se oli niin ihana, että Taiga päätti, että haluaa oman turkkinsakkin tuoksuvan yhtä hyvälle.
 Ei siinä sitten ollut vaihtoehtoa, vaan Taiga päätti heittäytyä tuon ihanan tuoksun päälle.
Sitten piti hieroa turkkia hajuun niin että saisi tuon ihanan kuolleen sammakon tuoksun itselleen.
Ruokahalu ei tänäänkään ole ollut mikään juippu mutta jotain sentään ollaan syöty, ainakin broiskun siipiä, vähän maksaa ja hieman naudanmahaa ja luulempa että vielä iltapalaksi maistuu muutama kananmuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti