sunnuntai 9. lokakuuta 2016

55 täynnä

Tänään ollaan saatu hienoja kuvia Neco pojasta.
Kaverin kanssa Neco ja Nöffi

Kaverikoiran hommissa

Lekottelua

Puiden pilkkomista

Kuninkaan on helppo hymyillä

Jumppahetki
 Tosi kivoja kuvia olin taas saanut. Nämä kaksi kaverusta ovat niin hauskoja, kylkikyöjessä nukutaan ja peräkanaa juostaan ja leikitään.
TAIGA-uutiset: KePo sai tehtävän etsiä vauvoille leluja eli laitettiin tilaukseen leikkimatto ja pallomeri ja nyt KePo surffailee tuolla torissa ja etsii sopivia leluja. Taiga on tänään nukkunut paljon ja ylös nouseminen näyttää hyvin työläältä kun koira kyllä nousee mutta vatsa ei oikein nouse. Aamulla kun lähdimme lenkille kohtasimme tiellä supikoiran ja me viisaampina päätimme vaihtaa suuntaa, tosin Taigalla ei ollut tuolle koiralle mitään sanottavaa mutta emme ottaneet mitään riskiä.
Taigan lemppari puu on vaahtera, sillä kun hain Taigan saksasta  niin Taiga leikki sisaruksineen isossa vaahteranlehtikasassa.

Voiko joku hinata mut ylös mun vatsa ei jaksa nousta.
 Tuo oli ihan huijausta kun käänsin elkäni oli Taiga kadonnut ja mistä Taiga sitten löytyikään no rakennuspuuhista.
Tuossa kolossa oli hetki sitten vielä lauta poikittain mutta nyt siihen oli tullut vapaa reikä.

Ai miksi ei vauvat voi syntyä parvekkeen alle?
 Muista aina ku Paloma oli meillä ja oli tunkenut itsensä tuonne parvekkeen alle eikä sitten pääsytkään sieltä pois joten myös minä jouduin tunkemaan itseni sinne ja niin sitten olimme yhdessä Paloman kanssa jumissa. Onneksi sain työnnettyä Palomaa niin paljon että KePo sai vedettyä Paloman pois ja minäkin sain itseni ulos. Siloin laiteetiin esteet tuohon ja nyt KePo korjasi kadonneen laudan takaisin paikoilleen. Ihan kokonaan emme halua tuosta sulke , kun kissat tykkäävät mennä tuonne alle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti