lauantai 1. lokakuuta 2016

Lauantai iloa

Tänään taas hauska päivä kerrasaan. Saimme vieraita tuolta Seinäjoen suunnalta. Kiitos käynnistä ja erityiset kiitokset Taigalta joka nautti ihanista rapsutuksista. Pilveä hieman harmitti kun Taiga sai kaikki rapsutukset, mutta nyt on Taigan vuoro nauttia.
 Pilvi on auttanut KePoa lehtien haravoinnissa ja siinä sitä puuhaa riittääkin.
TAIGA-uutiset: Aamulla Taigalle maistuivat vaistopullat ja kanansiivet hyvin ja päivällä sitten syötiin kurkkutorvijauhelihaa ja naudanmahaa. Iltapalaksi olisi ollut tarjolla naudanmahaa (yök), sitten yritettiin paistettua sydäntä (yök), piimää (yök), broilerin suikaleita (yök) kananmunaa  (yes) ja sitten se paras KePo oli samaan aikaan puhdistamassa lohta josta oli nimen omaan OLI tarkoitus huomenna valmistaa kalakeittoa, mutta tänään Taigan teki mieli lohta, joten Taiga sitten söi sen lohen ja me ei syödä homenna kalakeittoa. Mitä emme tekisi prinsessan eteen.
Olen ihan piilossa

Mamma kato mua
 
Taiga 47 vrk
Vaikka näistä kirjoituksista välittyy ehkä kuva että Taiga saa kaiken huomion ja hemmottelun, niin ei se pidä paikkansa, kaikki koiramme saavat rapsutuksia ja hellyyttä Taiga ehkä hieman enemmän.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti