perjantai 25. marraskuuta 2016

Haikeutta ilmassa

Nyt vaikuttaa, että ilmassa alkaa olla päivittäin haikeutta ja se on ihan ymmärrettävää, yhdessä Marjon (pentujen isän omistaja) kanssa tänään haikailtiin, miksi me ei otettu pentua itsellemme, miksi just tässä kohden nyt piti alkaa järjellä ajattelemaan.
Ihanaa pentuterapiaa ja luopumisen tuskaa

Voi rakkauspakkaus

 Pentupaketitkin eli äitiysavustuspakkaukset valmistuivat tänään ja tämmöinen kattaus tällä kertaa. Interaktiivisen ruokakupin ei ole tarkoitus olla pentujen varsinainen ruokakuppi, vaan sen avulla opetetaan pentua yksinoloon ja siitä olen antanut erilliset ohjeet pennunostajille. Biolatten maitohappobakteerilla on tarkoitus tukea pennun suolistoa kun  ollaan siirtymässä pikkupenturuuasta penturuokaan.  Tuo Biolatten tuote on aivan omaa luokkaansa ei tarvitse pelätä pennuilla ripulia kun käyttää tuota tuotetta heti kun siirrytään kiinteään ruokaan.Mukana myös koiran esikoulukirja, mistä varmasti on iloa jokaiselle pennun omistajalle. Leluja onkin sitten monen moista ja pari ruokakuppiakin löytyy. Löytyy myös harjaa ja herkkua monen moista.
Ruokailu sujuu nykyään hyvin reippaasti ja enää ei ruokaa tarvi mössöttää muusiksi.
 Meillä pennut syövät aina omista kupeistaan, silloin ei synny sellaista kilpailua, että tarvii hotkia tai puolustaa ruokaansa ja samalla pystyy hyvin seuraamaan, että jokainen saa riittävästi ruokaa, sillä pennuthan syövät eri määriä. Näin pennut oppivat että ruokaa ei koskaan tarvitse puolustaa.
 Tänään on pesty lelupyykkiä ja olipas sitäkin kertynyt, samalla blogattiin pois kärsineet yksilöt ja varmistettiin, että kaikki lelut ovat turvallisia leikkiä. Paljon uusiakin leluja ovat pennut  saaneet. 
Kyllä näihin muruihin vain kiintyy niin kovasti.

Niin ovat rakkaita kaikki

Pieni Säde prinsessa
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti