keskiviikko 30. marraskuuta 2016

Pennut testissä

Nyt alkaa loppusuora hämöttämään, pennut on nyt tarkastettu ja sirutettu ja testattu. Tänään oli pentutestin vuoro ja yhtä väsynyttä porukkaa oli lopputuloksena kuin eilenkin. Olin itsekkin ihan väsähtänyt niin kovasti jännitin tämän porukan testejä. Yleisesti pennuista voisi sanoa seuraavaa:  Pennut ovat poikkeuksellisen vilkkaita ja leikkisiä leonberginkoiraksi sekä pelottomia. Sohvaperunatyyppistä pentua ei joukkoon ole mahtunut. Pennut ovat kaikki erittäin hyviä harrastuskoiria. Jokainen pentu tarvitse hyvän pentuajan koulutuksen ja sosialistamisen ei juurikaan kannata  suosia vapaata kasvatusta, muuten ei tapahtumia tule puuttumaan. Kaikki pennut ovat kovia juttelemaan ja käyttävät paljon ääntään kertoessaan oman mielipiteensä.
Pentutestaajana toimi Kaisa Hilska Koirataidosta
 Pentutestaajana minulla on useimmiten käynyt kaisa Hilska jolla on hyvin pitkä kokemus ja ammattitaito pentutestauksista ja tälläkin kertaa minulla oli ilo saada Kaisa paikalle.
Pentujen perheet ovat saaneet nyt vihdoinkin tiedon siitä kuka pennuista heille sitten on uudeksi perheenjäseneksi tulossa. Kiitos kärsivällisyydestänne.
 Testissä seurataa seuraavia aihealueita, reaktiota vieraaseen ihmiseen / tilanteeseen, kiinnostuksen kohteita  Ihminen / ympäristö, paineensietokykyä, kosketusherkkyyttä, leikkikäytöstä, pelkoa mörköön ja kovaan ääneen.
Pentutesti käydään kokonaisuudessan läpi jokaisen perheen kanssa ja he saavat ohjeita siitä mitä ominaisuuksia heidän kannattaa vahvistaa omassa pennussa. Erittäin hieno päivä tänäänkin ja huomenna sitten on minun ja pentujen viimeinen yhteinen päivä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti