keskiviikko 23. marraskuuta 2016

Taas yksi pentupäivä illassa

APUA nämä päivä vain vyöryvät kohti sitä hetkeä kun murut lähtevät kotiin, aivan selvästi alkaa olla haikeutta ilmassa kohta. Pennuilla kävi tänäänkin vieraita ja melkein me syötiin koko vieras tai ainakin maistettiin. Ulkoiltu on vesisateessa, koska ei päivä paista tänne sateiden keskelle niin ulkoillaan sitten sateessa. 
 Tänään muruilla on ollut uuden opettelua, nimittäin iskelmät vaihtuivat uuteen musiikkiin, tänään ollaan kuunneltu rankkasateen ja ukkosmyrskyn ääniä. Pennut suhtautuivat ääniin hyvin rauhallisesti eikä se juurikaan heitä häirinnyt.
 Huomenna ehkä tutustutaan ilotulitteiden ääniin, saapas nähdä kuinka jännittäviä ne ovatkaan.
 Kun pentuja totutetaan outoihin ääniin tulee olla hyvin varovainen ettei pentuja pelotella, silloin  asia muuttuu negatiiviseksi jos se aiheuttaa pelkoa.
 Kotona pennut tulee totuttaa juuri siihen oman kodin imuriin, sillä jokaisen imurin ääni ja ulkonäkö ovat erilaisia ja kaikki pitään totutella silloin pentu ei pelästy ja opi pelkäämään esim. imuria.
 Toinen kotona opeteltava asia on autossa matkustaminen, sillä autot ovat erilaisia ja niiden äänet ovat erilaisia ja myös tila missä pentu matkustaa on erilainen. Totuttelu tehdään pala-palalta rauhallisesti ja harkiten niin silloin pennusta tulee iloinen matkustaja.
Lelukoira

Lisää kuvateksti
 Vaikka kynsien leikkaus sujuu kasvattajan luona ihan ok niin kotona odottaa uudet kynsileikkurit ja taas pitää opetella oma tyyli hoitaa asia.

Tämä peitto on ihan väärässä paikassa.

Mitäs me sisustajat
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti