keskiviikko 18. tammikuuta 2017

Eläin ja ihminen

Koirien ajantaju on vaatimattomampi kuin uskotaan. Jos omistaja tulee kotiin joka päivä samaan aikaan, jotkut koirat asettuvat valmiiksi odottamaan. Tutkimusten perusteella vaikuttaa siltä, että tällainen koira ei niinkään seuraa sisäistä kelloaan, vaan sitä kuinka vähiin omistajan ominaistuoksu on ehtinyt haihtua asunnosta.  Sitten vielä toinen katkelma kirjasta Eläin ja Ihminen - ikä meitä yhdistää: Helena Telkänrana
 Tiesitkö, että useimmat kissat ovat joko oikea- tai vasentassuisia, ne käyttävät tavaroiden tavoittelemiseen useimmiten tiettyä tassua. Urokset ovat useimmin vasentassuisia ja naaraat oikeatassuisia. Todella mielenkiintoinen kirja.
Keela
Pikku-Hassu

Kato mun kieltä
Äiti ja tytär Keela ja Taiga
 Vielä yksi katkelma kirjasta. Monet luonnonvaraiset eläimet elävät ympäristössä missä ruokaa ei ole helppo löytää ja eloonjääminen riippuu välillä siitä, antaako onnekkaampi lajitoveri omastaan. Antelijaita eläinlajeja ovat mm. ruskohyeena, mungo, susi ja simpanssi. Tähän listaan voidaan listä myös meidän Lotta-mummo, joka antaa aina omasta ruuastaan jos vain pikku BB ikää 7 v haluaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti