torstai 5. tammikuuta 2017

Onhan taas ollut päivä

Tänään on ollut liikkeellä paljon huonoja ja surullisia uutisia. Omakin päivä on mennyt murehtiessa mikä kumma siellä Lumon vatsassa nyt jyllää kun ei meinaa mikään auttaa.
Se on aivan kamalaa kun pieni sairastaa, mutta nyt Lumo on jo päässyt kotihoitoon ja toivotaan, että nyt kaikki alkaisi mennä parempaan suuntaan. Vatsapöpöt voivat joskus olla todella ärhäkkää laatua. En koskaan ole ymmärtänyt, että koiranlapsi on kuin ihmisen lapsi, jos on pakkasessa jotain rautaa tarjolla niin siihen pitää kieli laittaa kiinni. Senkin Lumo ehti kokeilla.
 Nyt on vatsan lisäksi kieli kipeänä voi tätä murheen päivää. Kyllä koiranlapset ehtivät kun ovat vilkkaita. Jaksamista Lumon perheelle. Lumon perhe oli bongannut tämmöisen kuvan eläinlääkärin seinältä.

 BB:hän se siinä kurkisteli. Laitoin kiitoskortin kera suukkolaatikon BB:n onnistuneen  leikkauksen jälkeen ja kuva oli päässyt seinälle. Varmasti  kiitos lämmittää eläinlääkäreitä ja hoitajia kun sitä hyvästä työstä annetaan. BB oli klinikalla muistettu hyvin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti