keskiviikko 8. helmikuuta 2017

Nostalgiaa

Kultaakohan aika muistot, en muista ollenkaan, että Taiga olisi ollut tällainen, mitä päivitykseni kertoo Taigan pentuajasta. Onneksi Taigasta on kuitenkin kasvanut erittäin hieno tyttö.
. "Taiga voi jo erittäin hyvin eilisen maitohampaiden poiston jälkeen ehkäpä liiankin hyvin, sillä ohjeet oli pentu pidetään 2-3 päivää rauhallisena. Mutta hemmetti kun kukaan ei kertonut MITEN? Taiga on oppinut tänään hyppäämään sänkyyn , mutta ei osaa tulla alas, arvatkaa vaan kuinka monta kertaa mä olen nostanut Taigan alas sängystä ja sohvalta. Taiga on jopa siivonnut ja vetänyt kaikki matot yhteen myttyyn ja Pilvi ja minä ollaan hätää kärsimässä, mistä tuohon eläimeen tuli nuo 10 pennun energiat vain yhden illan nukkumisella. Toinen ohje ei mitään kovaa syötävää, no ei tietenkään, ei ole Taiga aiemmin syönyt mitään kiellettyä, tänään on jyrsitty tuolin jalkaa revitty tapetti seinästä syöty kehtoa, revitty sängystä pala pois löydetty jostain vanha luu ja kaikkea on syöty vaikka mä kuinka juoksen ja otan pois. Juu pidetään pentu rauhallisena eikä anneta kovaa syötävää"  Edellä kerrotusta muistosta voisi ehkä päätellä, että Sirius-pentujen villkkaus voisi periytyä vaikka äipältä. Mutta ei huolta jokaisesta Siriuksesta kasvaa varmasti yhtä hieno ja ihana koira aikuisena kuin Taiga ja Max ovat.

  
Meillä koirien hemmottelupäivä on ihan joka päivä, mutta tänään oli myös aviomiehen hemmottelupäivä. Tie miehen sydämeen käy kuulemma vatsan kauta ja sitä tässä nyt viimeisen päälle yritetään.
Tervetuloa kotiin töstä rakkaani

Oli muuten maukasta



Minä haluan kysyä nyt suoraan koska on kissojen hemmottelupäivä. Ensinnäkin haluaisin, että tyhjennät koko tämän kirjahyllyn että voin joka päivä asustaa eri pesässä ei tämä yksi riitä mihinkään. Ja nuo kahdeksan muuta pesää ei ne oikein sovi minulle haluan siis tämän kirjahyllyn sopiiko? Nimimerkki: Ei pidä hankkia kissoja jos ei ole valmis niille pesiä rakentamaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti