tiistai 28. maaliskuuta 2017

Kesäaika

En muista koska meillä olisi herätys pärähtänyt soimaan ennen kuin koirat on nousseet ylös, mutta tänään se tapahtui, kaikki olivat sikiunessa ja mikä kummallisinta myös minä nukuin kuin tukki. Mutta herätyksen jälkeen kyllä alkoi tavanomainen tohina.
 Vaikka ulkona näyttää kauniilta niin tänään oli kuitenkin aika kylmä ja jouduttiin kaivamaan toppatakki takaisin, Taiga ei sentään enää tarvinnut haalaripukua.
 Tänään tapasin ihanaisen Paloman siinä on kyllä niin sympaattinen lady. Paloma tervehtii kasvattajaa aina niin iloisesti. Omat haukut ovat puuhailleet pihalla kuono savessa ja monttua syntyy kiitettävällä tahdilla.
 Muistutellaan tässä yhdestä tärkeäastä asiasta. Koiran lonkka- ja kyynärkuvaus on koiran parhaaksi. Siinä saadaan tärkeää tietoa koiran terveydentilasta omistajalle ja myös kasvattaja saa tärkeää tietoa miten on onnistunut jalostustyössään. Koiran voi viedä kuvauksiin kun se on täyttänyt 18 kk ja yläikärajaahan ei ole. Koiran silmät kannattaa myös silmäpeilata samalla käynillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti