lauantai 22. huhtikuuta 2017

Harrastamista

Tänään onkin sitten ollut näyttelypainotteinen harrastuspäivä koirien kanssa. Loimu lähti elämänsä ensimmäiseen mätsäriin ja hienosti neiti hoiti osuutensa kuten ohjaaja Jaanakin Loimun emäntä.
Niin kauniisti Loimu seisoo

Vähän taitava tyttö kun jalat pysyy maassa vaikka mamma nostaa namin ihan korkeuksiin

Kopelointia

Ei haittaa vaikka on vieraita koiria lähellä

Eteen ja takaisin
 Voi kumpa saisi takaisin sen ilon ja riemun mitä pystyi tuntemaan silloin kun on osallistunut ensimmäiseen mätsäriin / näyttelyyn. Koiralla oli hauskaa ja minulla oli hauskaa. Tämä kaikki on tässä Jaanan ja Loimun ensimmäisessä mätsärikuvassa. Onnea molemmille, älkää koskaan kadottako tuota iloa ja riemua.
Punainen nauha hienosti saavutettu. Onnea Loimu ja Jaana
Myös Keela lähti tänään näyttelyyn tuonne Kankaanpään ryhmänäyttelyyn missä tuomarina oli Dumitrescu Alin. Näyttelypaikka oli jäähallissa ja siellä oli hieman kylmä tai todella kylmä.
Loimu kaikkensa antaneena

Iskä mä en tykkää jääkiekosta  vie mut kotiin.
Keela oli ensimmäistä kertaa ilman Taigaa näyttelyssä ja se oli kova paikka hieman jännitti koko homma. Mutta kehään me kuitenkin päädyttiin.


Tuomari saapuu

On hampaat on

Vyötärö löytyy

Sitten pitäisi juosta

Ei ole kivaa en tykkää juosta

Pieni pätkä jopa ihan kaunista ravia

Ei mennä sinne mä haluun pois

Potku potku hyppy

Eikö tämä lopu koskaan

Seisoa me osattiin

Toinen ei ainakaan muistanut hymyillä yhtään.



Arvostelukin me saatiin ja se oli seuraava: Erittäin hyvän tyyppinen, hyvä ilme. Saisi olla mustempi maski. Hieman avoin liike edestä. Tarvitsee harjoitusta kehässä liikkumiseen  lopputulos kuitenkin NUO ERI NUK 2 ja me oltiin siihen hyvin tyytyväisiä.
Voi luoja vie mut pois täältä... ja Kepohan auttoi pienen koiran pois kamalasta paikasta ja kotimatka alkoi.
Kiva pitkästä aikaa piipahtaa näyttelyssä ja kyllä me vielä Keelan kanssa juostaan kauniistikkin kun vähän treenataan, ei se ole pienen koiran vika jos mamma ei ole opettanut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti