maanantai 24. huhtikuuta 2017

Koiran päivä

Tänään vietetään valkunnallista koiran päivää ja siistä syystä onnittelemme jokaista koiraa omistajineen. Meillä koiran päivää vietettiin hieman erilaisissa tunnelmissa.  Synttäreitä vietti myös eräs toinen. Meillä oli synttärivieras, siis ei minulla ollut synttäreitä vaan eräällä naisella, jonka ystävätär halusi antaa hänelle lahjaksi leonberginkoiran rapsutuksia ja sellaiseen lahjaan annoin mahdollisuuden ja koirat nautti. Tällaista juttua ei minulla ennen olekkaan ollut. Koirat kiittää nameista ja onnittelevat rapsuttajaa. Lahja näytti  aiheuttavan suurta mielihyvää ja koirat saivat halauksia ja rapsutuksia. Pilvikin sai osansa.
Synttärikahvit
Minusta todella hieno lahja ja oivallus, siinä nautti lahjan antaja minun koirani ja lahjan saaja. Onnittelut vielä kerran. Illan tullen lähdin ystäväni kanssa kuuntelmaan konserttia. Kari Tapion laulut saivat aivan uuden sisällön kun sai kuulla tarinat laulujen takaa. Lauluja tulkitsivat Milana Micicin, Susanna Haavisto, Amadeus Lundberg ja Teemu Roivas.
Kari Tapion elämän tarina oli koskettava.

Väliaika kahvia ja pullaa. Herkutteluksi meni tämäkin päivä.
Täytyy tähän nyt saada koirankuvakin kun on kerran koiran päiväkin. Laitetaan tähän Pikku-Hassun kuvat siinä on koira parhaasta päästä.
Keela

Metsässä on niin kivaa

Mättähältä mättähälle

Huhuu

Me möyritään ja telmitään
 Urjalassakin on vietetty koiran päivää aurinkoisissa tunnelmissa.
Aurinkoinen Pepsukka
Kaverin kanssa on myös kiva juhlia Tarek ja Lumo

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti