torstai 4. toukokuuta 2017

Kotona taas

Olemme olleet Pilven kanssa koko viikon Porvoossa äitini seurana ja meillä on ollut tosi kiire. Kun pääsin perille niin minua odotti kettuyllätys mikä oli aivan ihana.
Kettusukat
 Kyllä nukutti hyvin kun jalassa oli kettusukat lämmittämässä. No ensimmäinen päivä oli shoppailupäivä ja silloin Pilvi rentoutui kotona nukkumassa. Pilvi on aivan uskomaton vaikka ei ole tottunut asumaan kerrostalossa niin mikään ei häritse eikä hauku vaikka rappukäytävästä kuuluu jotain ääniäkin.
Pilvi asusti tuolla 7-kerroksessa
 Me äidin kanssa juostiin pankissa, ja kaupassa ja toisessa kaupassa ja kolmannessa kaupassa ja torilla ja taas kaupassa. Sitten oli pakko pysähtyä city-piknikille.
Hotdog olkaa hyvä (= jäätiin henkiin)
 Illalla sitten vietettiin poikani synttäreitä eli juhlaa pukkasi päivän päätteeksi. Seuraavana päivänä sitten äitini päätti, että minun on aika tutustua sellaisiin harrastuksiin jotka kuulemma ovat mummojen harrastuksia (= ei ilmajoogaa). No tottakait minun piti sitten tutustua ja harrastepäivä alkoi. Aamulla ensimmäisenä oli vuorossa tuolijumppa.
Venyttelyä

Vatsalihaksia

Olkapään pyöritystä

Loppuhalaus
Voisi ihan äkkiseltään luulla, että tuo tuolijumppa on tosi iisiä mutta kun tunti tauotta pyöritettiin ja nostettiin ja venytettiin niin oikeasti tuli ihan hiki. Positiivistä on että en pudonnut tuolilta ja selvisin kaikista liikkeistä kunnialla. Äiti tietenkin veti vauhdilla koko homman läpi. Kun tästä selvittiin  niin oli tunnin tauko (= syötiin) ja sitten lähdimme seuraavaan harrasteeseen nimittäin muistikerhoon joka kesti kaksi tuntia. No ihan dalmantiaa ei vielä ollut ja tästäkin selvittiin. Tämän jälkeen Pilvi pääsi kunnon lenkille.
Pilvi hinaa mummoa

No nyt mummo työntää Pilveä eli tasan kumpikin hoiti homman.
 Seuraavana aamuna sitten olikin ulkoilupäivän vuoro. Pilvi aloitti ulkoilun 07:00 ja nähtiin 7 koiraa jotka olivat myös aamukävelyllä.
Täältä korkealta näkee hyvin kaikki koirat

Mikäs se tuolla oikein lentää.

Taitaa olla pulu
Aamuauringon ensisäteet
 Seuraavaksi sitten syötiin aamupuurot ja sitten lähdimme metsä retkelle murhalammen maisemiin ja Pilvi tietenkin pääsi mukaan.

Aina valmis poseeraamaan


Kukkulalla

Pilvi

Minusta aivan ihania kuvia kivi ja Pilvi

Kaunis Pilvi

Ihana muru

Tuulitukka

Murhalammella

Murhalammen sorsat

Kadun aurinkoinen puoli

Meidän selfie
 
Äiti tytär selfie

Näin ne päivät taas hurahtivat, toivottavasti äiti nautti yhteisistä päivistä Pilven ja minun kanssani, meillä Pilven kanssa ainakin oli hurjan hauskaa.






1 kommentti:

  1. Ihana aika näyttää teillä olleen.
    Nuo villasukat ovat ihan huiput!!
    t. Hanna

    VastaaPoista