torstai 18. toukokuuta 2017

Loma paniikki

Se on nyt sitten loma paniikkia alkamassa. Tänään aamupäivällä katsoin että mitä Lotalla on silmässä rähmää ja tarkempi tutkimus osoitti, että tulehtunuthan se silmä on. No niin ei muuta kuin soittoa eläinlääkärille ja olipas hienoa palvelua kun vastauksena selvitykselleni oli kuinka pian olette täällä no 20 minuuttia ja niin me lähdettiin siltä seisomalta. Silmätulehdushan siellä silmässä oli ja saatiin lääkkeet siihen vaivaan. Samlla Lotta tutkittiin muutenkin ja yhdestä nisästä löytyi patti, se oli sellainen pehmeä liikkuva  halkaisijaltaan 4-5 cm. Lääkärit uskoivat sen olevan rasvapatti ja sitä minäkin toivon. Yhdestä hampaasta oli myös murtunut pala, mutta ydin ei onneksi ollut näkyvissä. En sitten millään haluaisi antaa Lottaa nukuttaa, no onneksi nyt ei siihen olekkaan syytä.
Nuuskuja

Keela
 Tänään olen myös kirjoittanut ohjelappuja KePolle ensiviikkoa varten. Lappuja on kodinhoitohuoneessa, siellä on ruokintaohjeet kaikille koirille erikseen liimattuna kaapistojen oviin. Jokaisen lisäravinnepurkin päälle on kirjoitettu kenelle sitä annetaan ja kuinka paljon. Lotan lääkintäohjeet ovat keittiön ikkunaan liimattuna, jotta KePo voi nähdä ne aina keittiöön astuessaan. Yleiset muita nämä ohjeet on liimattu myös keittiöön. Niissä lukee mm. muita kastella mansikka parvekkeella joka ilta. Pakastimiin on merkitty mitä missäkin pakastimessa on jotta osaa ottaa oikeat ruuat koirille valmiiksi. 
Kaikki ruokatynyrit kissoille on täytetty joten minkään ei pitäisi loppua kesken. Ohjeista tämä juttu ei ainakaan jää kiinni niitä on riittävästi. Kaikkein suurimmalla fontilla on printattu eläinlääkärin puhelinnumerot hätätapauksia varten. Sitten vielä ystävien puhelinnumerot jotka kiitävät apuun jos sellainen tarve tulee.
 Eli nyt sitten vielä mainittakoon, että blogi pitää taukoa 21.5-27.5 välisen ajan. Kreikan kuulumiset sitten blogissa.

1 kommentti: