perjantai 5. toukokuuta 2017

Puuhapäivä

Vaikka sinulla ei olisi mitään ohjelmaa lukkoon lyötynä niin johonkin ne päivät katoavat. Tänään siivottiin koirien kanssa sillä vkon poissaolo näkyy monikoiratauloudessa todella selvästi. KUn siivous oli saatu koirista huolimatta tehtyä, menivät koirat lepäilemään tarhoihin ja minä suunnistin mustikkaan.
 Herkullinen välipala kun ei ollut ehtinyt taas syödä ollenkaan. Seuraavana sitten oli bikinien ostaminen tuota tulevaa lomamatkaa varten no älkää luulko ei tule kuvaa.  Muutenkin tein kaikkia pieniä hankintoja. Seuraavana olikin sitten urheilusuoritus vai miksi sitä sitten kutsuisi. Miten mä aina joudun kaikkiin ihmeellisiin juttuihin ihan vahingossa.
 Empä olekkaan aikaisemmin osallistunut SM kisoihin joten uusi kokemus tämäkin. Tehtävänä oli lajitella viisitoista erilaista jätettä oikeisiin lajitteluastioihin yksi tellen mahdollisimman nopeasti. Ehkä ei SM-mestaruutta tule mutta kunnialla radan suoritin. Tämä aivotyöskentely vaati sitten ruokaa ja KePo vei minut kalaan.
 Seuraavana olikin sitten koirien ruokahuollon vuoro ja koirat saivat tänään possun palalihaa, vihanneshöysteillä ja vitamiineillä lisättynä. Tänään on ollut kauis päivä ja mikä paremmin kuvaisi tätä keväistä päivää kun tämä ihana kuvasarja.
Mailma täynnä ihmeitä

Nuka ihmettelee
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti