lauantai 17. kesäkuuta 2017

Pöytyä, Riihikosken urheilukenttä

Lauantai aamu heräsi auringon lämpöön ja oli selvää, että päivästä oli tulossa kuuma näyttelypäivä. Pitkään mietimme ystävättäreni uroksen Tarekin kohdalla voidaanko iso uros ottaa tuonne kuumuuteen ja teimme päätöksen että ei koska  lämpötila kohosi koko ajan, mikään näyttelymenestys ei ole niin tärkeää että koiran terveyttä kannattaisi vaarantaa. Nartut kevyempinä pärjäävät paremmin kuumallakin säällä. Toki meillä oli myös näyttelyteltta johon voimme suojautua ihan kuumimmalta auringon porptukselta. Ensimmäisenä pääsin kehään Lumon kanssa ja samaan aikaan kehään tuli myös sisko Siri.
Keela jäi vielä telttailemaan kun me Lumon ja Sirin kanssa ryhdyttiin tosi toimiin.
Ympyrä

Yhdessä

Hampaat

Edestakaisin

Ja ympyrä

Hampaat

Ympyrä

Edestakaisin

Perro ja Marjo vauhdissa

Edestakaisin

Ja ympyrä

Perron arvostelu:
Erittäin hyvä tyyppi.Erinomainen luusto ja sukupuolileima. Pitäisi olla kompaktimpi lanneosalta. Erinomainen pää ja ilme. Oike hampaisto. Erinomainen kaula ja ylälinja. Rintakehä voisi olla paremmin kehittynyt ikäisekseen. Hyvät etukulmaukset. Takakulmaukset ja -liike voisivat olla paremmat. Käpälät voisivat olla tiiviimmät. Hyvä karva ikäisekseen. Erinomainen luonne. Oman luokkansa ykkönen laatumainilla EH.

 Tuomarina Irina Poletaeva ja Sirin arvostelu kuului: Lupaava. Erinomaisesti kehittynyt ikäisekseen. Hyvät pään mittasuhteet. Hyvä kaula. Pehmeähkö selkä. Erinomainen eturinta. Hyvät kulmaukset. Hieman ahdas takaliike. Hyvä luonne.
Lumo PL 1 ROP+KP ja Siri PL2+KP, hienot sisarukset

 Sitten Lumon arvostelu: Lupaava. Erinomainen luusto ja sukupuolileima. Lupaava pää. Alaleuka voisi olla leveämpi. Hyvä ylälinja. Erinomainen rintakehä ikäisekseen. Hyvä liike. Erinomainen luonne Seuraavana oli sitten Keelan vuoro ja se jännitti minua kvasti, sillä viimekerralla   Keela oli sitä mieltä  että en tykkää ja pyrki koko ajan pois kehästä. Nyt tavoitteena oli että saisin Keelan pysymään kehässä kauniisti. 
Tästä se alkaa

Ympyrää mennään

Pyllyt vasten pyllyä pum pum

Taas juostaan

Juostaan yhdessä

AVO ERI SA PN 2 VARASERTI

 Keelan arvostelu:Erinomainen tyyppi. Erittäin narttumainen. Hyvä narttumainen pää, oikea hampaisto. Hyvä kaula + ylälinja. Erinomainen rintakehä. Hyvin kulmautunut edestä ja takaa. Helppo sivuliike. Hieman pehmeät ranteet. Karva ei ollut parhaassa kunnossa. No ei ollut kun juuri oli kaikki karvat harjattu pois .
Olen niin iloinen

Kaksi "Taiga-lasta" Keela ja Lumo
Kerrassaan hieno päivä vaikka kuumuus meinasi tehdä itsellenikin pahan olon kun ei ehtinyt juoda tarpeeksi. Onneksi selvittiin hienosti. Kiitos Belunalaiset teitte päivästä juhlavan.Onnea kaikille hienosta suorituksesta ja erityis halaus Keelalle joka oli niin ihanasti kehässä, eikä nolannut minua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti