tiistai 6. kesäkuuta 2017

Toyota Avensis 1,8 Valvematic Active Touring Sports Multidrive S

Tänään oli aika hieno päivä, sillä perheemme vanha auto sai väistyä ja uudeksi perheenjäseneksi muutti meille tämä kaunotar.
Taiga ihmettelee uutta menopeliä
 Kyllä haikein mielin luovuin vanhasta, mutta farmari on ollut jo pitkään haaveena, siinä on niin paljon paremmat tilat koirille. Myös hyvä ilmastointi on tärkeää jos kesällä jossain liikutaan ja nyt sitten unelma toteutui. Kaunokaisen kutsumanimi on vielä hakusessa, sillä tuo rekisterinimi on hieman pitkä. Tässä autossa on kyllä niin paljon nippeleitä ja nappeleita että tovi menee että opin niitä kaikkia käyttämään. Keposta on hienoa, että autossa on kameraa eteen ja taakse ja kaistavahtia ja vaikka mitä, hän luulee, että nyt tuo virtuaali-täti vahtii mua koko ajan. No ehkä noiden nopeuksien kanssa onkin syytä jonkun vahtia, sillä peltipoliisi taisi räpsähtää sunnuntaina.
Tänään onkin sitten ollut lämminpäivä ja hellettä luvattiin huomiseksi josko vaikka kesä tulisi. Mutta nyt on hehkutettu riittävästi tätä uutta koirienkuljetuskalustoa ja siirrytään koira-aiheeseen.  Tiedätte varmaan, että Lotta-mummo on koko ikänsä ollut kiven pyörittäjä ja nyt hänen lapsenlapsensa Vega on perinyt tuon kivenpyöritysgeenin.
Kiven pyörittäjä Vega

Samat on otteet kuin mummo Lotalla

Vega ihmettelee mätsärivoittoa, ompas se pieni, no niin on.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti