perjantai 9. kesäkuuta 2017

Vauhtia

Tänään on taas vauhtia piisannut koko päiväksi oli taas tullut kerättyä niin monta menoa tälle päivälle, että melkein tuli aikataulu ongelmia, mutta kaikesta selvittiin ja joka paikkaan ehdittiin. Oli taas ilo olla apukätenä  tuolla Kissa-koira klinikalla, kohta ehkä alkavat kutsua henkilökuntaan kuuluvaksi. Taidampa piipahtaa kyseisessä paikassa ensi viikollakin. Ensi viikon kalaenteria kun katselen en voi kuin hymyillä, sillä vapaa päiviä sinne ei ole jäänyt yhtään, työaikana sentään oli viikonloput vapaana. No en valita ihanaa kun voi täyttää kalenterinsa ihan oman mielensä mukaan.
 Alkoi jo itseänikin naurattamaan kun messengerin kautta sovitettiin nukalle valjaita. Toki koe valjaat olivat Nukan kotona ja Tiina sitten lähetti minulle kuvia  ja minä arvioin sopivuutta. Aika taitavia me oltiin, sillä tultiin siihen tulokseen, että lähetän vielä vaihtareita jotta varmasti tulee oikean kokoiset valjaat.
 Nuo Rakkaiden Haukkujen valjaat ovat valjaat jotka muodostuvat kolmesta palasta rintapalasta, selkäpalasta sekä vatsapalasta, eri osiot voivat olla eri koisia ja silloin valjaista saadaan sopivat, rintapala voi olla L ja vatsapala XL ja selkä vaikka M. Nuo valjaat ovat helppohoitoisia, voi vaikka pestä pesukoneessa jos likaantuu ja kun koira kasvaa niin sen palan mikä jää pieneksi voi ostaa uuden ei tarvitse uusia koko valjasta kerralla. Kiitos noista ihanista kuvista ja Nukalla onkin kaulassa kuvassa Rakkaiden haukkujen pantaj, joka on myös hyvä koska se on niin leveä, ettei se vahingoita koiran niskaa vaikka koira sattuisi nykäsemäänkin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti