sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Kotona taas

Ollaan sitten taas päästy kotiin takaisin. Viikossakin ehtii tapahtua aika paljon, mutta hengissä pääsin takaisin kotiin ja äitikin pääsi turvallisesti kotiin. Yllättäen oli hieman hankaluuksiakin  , kolhin auton , ajoin näädän päälle, hirvi hyppäsi auton eteen mutta onneksi kuski oli taitava ja sai auton pysähtymään. Ja loman aloitus oli tietenkin hyvin Arjamainen sillä laitoin asetonia silmään kun piti laittaa silmämeikin poistoainetta.  Vatsatautikin tuli sairastettua. Sukulaisia  oli kiva nähdä ja tanseissakin pyörähdettiin  ja kaikki kylän peräkammarin pojat olivat kyllä lähteneet tansseihin mukaan, oli hyvin miten sen sanoisinkaan, no ainakin oli äärettömän hauskaa. Kolmea ihanaa Belunalaistakin ehdin käydä tapaamassa nimittäin Mandyn, Lyylin ja Hilman, ihana oli teitä nähdä.
Kesä kauneimmillaan

Maalaismaisema

Äiti ihailee pihlajan kukkia

Tuoksua sireenien

Pikkula

"Viikatehenkilö"

Koiranputket on niin kauniita

Muistojen penkki

Tikapuut taivaaseen tai ainakin katolle

Juhannusruusu

Tätini leipoo mailman parhaita pullia

Tornionjokilaaksonruusu

Lammen rannalla kukkia

Urjanlinnan terassilla

Tansseihin menossa

Siitä se lähti ilta

Keskiyön aurinko kuva otettu eilen 00:01

Kotiin oli niin kiva tulla kun pöydällä odotti tällainen yllätys ja koti oli siivottu, pyykit pesty ja KePo odotti minua, minun miehessäni piilee sittenkin pieni romantikko tai ainakin saattoi hieman ikävöidä.
Huomenna sitten kuvia koiraperheissää vierailuista. Nyt hieman veto pois kun tulin juuri saunasta taidan vetäytyä lepäämään KePon kainaloon.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti