torstai 17. elokuuta 2017

Belunan Magic Nelson

Kuinka paljon surua tähän vuoteen mahtuukaan, taas on aika kertoa suru-uutinen Belunan Magic Nelson on tänään siirtynyt sateenkaarisillan toiselle puolelle. Kaikki alkoi kaksi viikkoa sitten kun Nelsonilla alkoi nenäverenvuoto. Tällöin todettiin, että Nelsonin punaverisoluarvot olivat romahtaneet. Lääkitys aloitettiin, mutta ihmisellä ei ollut enää keinoja auttaa Nelsonia. Epäiltiin että Nelson olisi sairastanut IMHA, mutta loppujen lopuksi diagnoosi kääntyi kasvaimeen luusyöpään. Nelsonin kunto romahti viime yönä ja oli vain yksi asia tehtävänä päästää poika vihreille niityille kirmaamaan. Nelson oli aivan mahtava luonteeltaan, sydän täynnä rakkautta kuten Nelsonin emäntä kertoo. Nelson jätti myös Sadun ja Mikon lohduttajaksi  komean poikansa Oliverin.
Nelson ja Oliver
 Niin paljon kun sitä tunteekin surua kasvatin pois menon johdosta niin yhtä paljon tuntee kiitollisuutta perhettä kohtaan, joka on antanut rakastavan kodin pikkuiselle Belunalaiselle, pitänyt huolta rakastanut, opettanut ja sitten kun aika on täysi saattanut viimeiselle matkalle, antanut rakkaan koiransa nukahtaa pois mailman kivuista ja tuskista.
Lohdutuksen sanoja ei ole kun oma sydänkin itkee verikyyneleitä, on vain muistettava, että koirienkin elämä on rajallinen ja toiset saavat tehtävänsä valmiiksi aikaisemmin kuin toiset. "Ihmiset syntyvät siksi, että he oppisivat, miten eletään hyvä elämä. Että rakastetaan ja ollaan kilttejä toisille. Mutta koiratpa osaavat jo tämän. Siksi niiden ei tarvitse elää niin pitkään."

 Raskain surullisin mielin kasvattaja toivottaa Nelsonille hyvää matkaa sinne kavereiden kanssa kirmaamaan, enää ei tavitse kipua tuntea ja kaikki on hyvin.
 Nelsonista tuli myös isukki ja Nepan upeat pennut jatkavat isukin jalanjäljillä, yksi heistä on meidän Keela joka muistuttaa monessa suhteessa isäänsä.
 Kiitos Satu ja Mikko annoitte Nelsonille upean elämän ja siitä kiitän teitä sydämestäni. Suru on tänään suurempi kuin sydän jaksaa kantaa, mutta muistakaa niitä aurinkoisia päiviä ja ihania muistoja joita Nelson jälkeensä jätti ja ennen kaikkea Nelsonin elämä jatkuu Oliverin kautta.
 "Nousin selkään pyrstötähden, valon maahan kulkemaan.
 Älä sure, että lähdin, sydämees jään asumaan. Täältä takaa tähtitaivaan häntääni mä heilutan. Elämän mä elin parhaan, Sua aina rakastan."
Rakkaudella kasvattaja Nelson ikuisesti sydämessäni.

1 kommentti:

  1. Taas syttyi yksi tähti taivaalle. Tänä vuonna on syttynyt tähtiä tiheästi. Kokonainen Leokoirien tähdistö. Jokainen tähti on täynnä kyyneleitä täältä lähtiessään. Meillä ihmisillä on rajaton ikävä lähtijää ja äänetön toive siitä, että oma koira eläisi vielä pitkään. Hyvää taivasmatkaa Nelson <3

    VastaaPoista