torstai 24. elokuuta 2017

Carlotta Leo von der Seewiese

Tänään meillä on suuri juhlapäivä, sillä meidän Lotta täyttää kymmenen vuotta siis 10 vuotta. Minun ihana saksan prinsessa. 
Lotta siis syntyi Seewiesen kennelissä jossa Lotan äiti asui. Isänä Lotalla oli komea Duke
Duke ja Alana
 Helmut ja Angela Hartung luottivat minuun ja sain palan taivasta syliini.
Äiti Alana ja lapsoset
 Lotta sopeutui omaan laumaamme hyvin. Lotta onluonteeltaan hyvin nöyrä koira ja koskaan ei  ole tarvinnut Lottaa komentaa, sillä Lotta on lähes ajatusten lukija ja osaa aina tehdä niinkuin mamma haluaa. Lotta tulee toimeen kaikkien kanssa.  Lotta on myös hyvä "metsästäjä", ei sellaista hiirtä tai myyrää olekkaan että Lotta ei sitä löytäisi.
Lotta 10 v
 Lotasta tuli aikoinaan myös äiti  2012 Lotan pentue oli XL-pentue jonka isukkina oli oma kasvattini Moose. XL-pentueesa oli 13 pentua. Ja 2010  pentueena oli sitten Fazer-pentue jossa oli 11 pentua ja isänä oli Yestas Enzo. Lotan jälkeläiset ovat perineet Lotalta monia hyviä ominaisuuksia kuten isiltäänkin. Lotan jäleläisitä sukua on jatkanut XL pentueesta oleva Max.
 Lotta on saanut olla terve koira,  pari korvatulehdusta nuorempana ja nyt siten tuo hots-pot pari viikkoa sitten, joka onneksi sekin on parantunut. Mikä lienee Lotan pitkän iän salaisuus, se taitaa olla tuo positiivinen luonne, sillä Lotta hymyilee aina.
 Lotta ei koskaan ole ollut näyttelykehien kuningatar, mutta vielä veteraanina Lotta kävi kehässä ja sai sertin mikä oli aivan upeaa.
Lotta on aina tykännyt kivistä ja niiden pyörittämisestä ja tontilla olevat kivet ovat kiertäneet pihan useaan kertaan. On Lotalla kaksi muutakin lempilelua hirnuva hevonen joka pitää löytää joka ilta ennen nukkumaan menoa. Toinen lemppari on kurnuttava sammakko, Lotta ei tykkää vinkuvista leluista. Lotalla on vielä kevyt askel.
Reippaasti vielä nousee tassu
 Lotta tykkää myös kaikenlaisesta tekemisestä ja virikkeistä varsinkin.
 Tänään siis vietetään synttäreitä ja täysiä kymppi sellaisia. Juhlapäivän tapahtumia kerrotaan myöhemmin. Juhlapäivä on kulunut hemmotteluhoidossa ja kakkua syöden ja lahjoja tutkien.
Hyvää syntymäpäivää Lotta

Saako ottaa, no saa
Muutkin koirat ovat saaneet herkutella Lotan synttärien kunniaksi ja se on tietenkin ollut hyvin mukavaa. Kun noita kakun syöntikuvia katselee niin ei yhtään tarvitse miettiä miksi koirankupissa on reunat. Mutta ei se tyyli vaan lopputulos.
Aika maukasta

Nää kynttilät on hyviä

Noi pienet putoilee lautaselta

Nyt putoilee jo vähän isompiakin

Ei ole koirankuppi tämä lituska lautanen

Kiva kun on synttärit

Mamma nyt noi isotkin putoo

Puhdasta tuli

Just siitä hyvä hyvä

Kiitos vielä vähän.
On aivan ihanaa omistaa 10 vuotias veteraani, joka on täynnä suurta koiran viisautta ja rakkautta ja hellyyttä. Lotta kiittää kaikkia onnittelijoita ja toivottaa kaikille lapsilleen ja lapsenlapsilleen hyvää kesänjatkoa ja pitkää ikää ja terveyttä.

1 kommentti:

  1. Paljon onnea Lotalle!! Ihana täysi kymppi!!
    t. Hanna

    VastaaPoista