perjantai 11. elokuuta 2017

Hoitoja

Tänään on ollut hoitopäivä. Pikuinen Lumo on käynyt hierojalla ja kuulemma vain pientä kireyttä on löytynyt, tyttö on ollut hyvässä kunnossa, se on hienoa kuulla.
Lumo odottelee, mitä täällä oikein tapahtuu.
 Reno on myös ollut tänäänkin vielä hoidossa, sillä tauti ei meinaa antaa periksi, Reno on olut kaksi päivää tiputuksessa koska munuaisarvot olivat koholla, mutta nyt sekin asia on hoidossa ja ripulikin on helpottanut.
Banjo on käynyt haavalaaserissa varvasvaivaansa ja toivotaan, että se on alkanut auttaa ja paranemin olisi alkanut edistyä.
Banjo
 Loimu on käynyt Satu Teräväisen luonna joka on koirahieroja
eläinten luontaishoitaja sekä eläinten luontaisterapeutti. Loimu on käynyt kysymässä neuvoja, sillä Loimu haluaa siirtyä luonnonmukaiseen ruokailuun, sillä nappulat eivät vain maistu. 

Loimu

Satu on tainnut antaa hyvät ohjeet sillä kuppi oli tyhjentynyt alta aikayksikön.

Raakaruokaa (possua ja jauhettua kanansiipeä)
 
Taiga ja Keelakin ovat käyneet hoidossa, turkit on pesty ja kuivattu ja kaikki karvat laitettu ojennukseen. Haasteena onkin se ovatko karvat vielä ojennuksessa sunnuntai aamuna.
Keela

Niin kauniin värinen

Miksi ei voi mennä kaivamaan ja rämpimään kun se on niin mukavaa, ai mikä näyttely nyt on tulossa.
 
Taiga


Mun kaikki karvat lähti sillä puhaltimella.
Viimeisenä hoidettavana mainittakoon sitten Tosca, jolla on hots-pot, tämä on ihmeellinen vuosi koirissani on ollut jo kaksi punkkia, ei koskaan aikaisemmin. Ja sitten ensin Lotalla hots-pot ja nyt Toscalla ei koskaan aikaisemmin. Sen täytyy olla tuo mätäkuu mikä nyt riivaa. Tosca antaa kauniisti hoitaa. Hots-pot on hännän alapinnalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti