keskiviikko 9. elokuuta 2017

Pienet Belunalaiset

Eilen pikkuiset Belunalaiset kokoontuivat Liedon keskustan nurmikolle yhdessä harrastamaan.
Tuolta tulee kaverit
LUMO emäntäsnsä kanssa



Sitten olivatkin kaikki paikalla ja "juhlat" voivat alkaa, tarkoituksena oli hieman muistella miten siellä näyttelyssä oikein pitikään muistaa. 
Vauhdikkaasta aloituksesta vastasi Loimu
 Ensimmäisenä asiana siis  kehässä pitäisi muistaa itse olla rauhallinen aivan äärettömän rauhallinen silloin koirakin rauhoittuu. Kehässä ei ole kiire minnekkään vaan kaikki aika minkä kehässä vietät on aikaa jolloin tuomari arvioi sinun koiraasi.
Juostaan ympyrää

Tuomari Harry sitten hoiti kopeloinnin.

Odotellaan omaa vuoroa kehän reunalla

Lumo oli seuraavana vuorossa

Toisena asiana pitäisi muistaa, että koiran annetaan juosta vapaasti ei kuristeta hihnalla liian lähelle itseään vaan annetaan juosta vapaasti.
Keelakin pääsi harjoittelemaan

 Kolmantena asiana pitäisi muistaa hyödyntää koko kehä kun kehässä esiinnytään, juostaan kehän reunoja  pitkin ei pientä keskikehän ympyrää. Tehdään rauhalliset käännökset.
 Neljäntenä asiana pitäisi muistaa katsoa tuomaria ja kuunnella tuomaria ja toimia sitten tuomarin ohjeiden mukaan. Tuomari näyttää kuinka monta kierrosta hän haluaa, että koiraa juoksutetaan.
 Viidentenä asiana pitäisi muistaa, että koiraa ei aseteta seisomaan tuomarin nenän eteen vaan sen verran  tuomarin eteen, että tuomari voi nähdä koko koiran.
 Kuudentena asiana pitäisi muistaa, että tuomaria ei puhutella, mutta hänelle vastatan kun hän esittää kysymyksen joka yleensä on: Kuinka vanha koira on?
 Seitsemäntenä muista aina onnitella paremmin pärjänneitä, jokainen koira on hieno upea koira ja näyttelyn tulos on tuomarin oma näkemys kilpailijoista. Belunalaiset ovat aina rehtejä kilpailijoita ja arvostavat kilpakumppaneitaan.
Kahdeksantena muista, että tämä ei ole mitenkään kuoleman vakavaa vaan hauskaa yhdessä oloa koirakavereiden ja ystävien kesken. Jokainen tekee oman parhaansa ja jokaisen suoritus on hieno ja olette kaikki rohkeita kub viette koiran kehään, vaikka teitä ehkä jännittääkin, minua ainakin jännittää joka kerta.
Yhdeksäntenä muista, että täydellistä leoa ei ole olemassakaan ja että arvostelu on tämän tuomarin näkemys koirasta. Sinun oma näkemyksesi omasta koirastasi on juuri se kaikista paras ja oikein.
Hampaat

Tuomarin mielistelyä

Siri ja Anna

Reippaalla askeleella

Tuomari on tarkkana

Rauhallinen suoritus

Kannustetaan kaveria

Iloiset yhdessä

Pään mittasuhteet

Ravia

Yhdessä

 Kymmenes muistettava asia on HYMYILEja SÄTEILE itse kehässä niin koirasikin nauttii tekemisestä yhdessä kanssasi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti