sunnuntai 13. elokuuta 2017

Turun näyttely

Belunan hurja-jengi kokoontui tänään Metsämäen raviradan maisemiin. Paikalle olikin saapunut kuusi Belunalaista ja sitten Taiga. Kaikki Belunalaiset esiintyivät kehässä hienosti ja olin niin iloinen kun noin moni oli saapunut paikalle. Paikalla olivat siis Belunan Sirius Loimu, Belunan Sirius Lumo, Belunan Sirius Säde "Siri", Belunan Soleado Perro, Belunan Orenda Keela ja Beluanan ja Belunan Magic Paloma ja koko porukan mukana siis myös Taiga vom Löwengarten. Eli Belunlaisten leirejä oli siellä ja täällä.
Paloman leiri

Lumon leiri

Taigan ja Keelan leiri

Perron leiri

Loimun leiri

Sirin leiri
 Sateen uhka oli ilmeinen, mutta vain muutamia pisaroita saimme niskaamme ja kun ei olla sokerista niin se ei meitä haitannut. Ensin tietenkin harjoiteltiin ja vasta sitten ryhdyttiin tosi toimiin.
Seiso, kaunis seisominen

Juostaan

Ravi

Perro
Ensimmäisen kehään siis pääsi Perro ja Perro on jo käynyt useammassa näyttelyssä ja se näkyy esiintymisessä. Kauniisti esitetty hieno poika. Erikoisuutena voidaan mainita Perron kuono, joka viime näyttelyssä vähän aikaa sitten oli liian lyhyt ja nyt arvostelussa luki, että kuono on liian pitkä. Olisihan se mielenkiintoista tietää millä Marjo on Perron kuonon venyttänyt no ei vaineskaan  täytyy sanoa että kuonon pituus on katsojan silmissä.
Perosta on kasvamassa komea poika

Liikkuu kauniisti

Terve tuomari.

Seuraacana sitten olikin meidän pikkutyttöjen vuoro (10 kk) ja minä sain esittää Lumon.
Siriukset kehässä

Nuorisolla ei ihan vielä ole tuo esiintminen ensimmäisenä mielessä kun tapahtuu niin paljon mielenkiintoista.

Hei tuomari täti

Niin kauniisti seisoo Loimu

Lumo odottaa vuoroaan

Katso mamma tuolla naapurikehässä on kivannäköisiä poikia.

No seisotaan seisotaan

Siri lähti matkaan

Reippaalla askeleella

Juostaan ympäri

Siri on kuunnellut tosi tarkkaan treeneissä, että kehässä saa kakata ihan rauhassa, joten Siri sitten päätti suorittaa toimenpiteen kaikessa rauhassa.

Kiitos

Keelan vuoro

Keela sahapukki

Mahtava peräsin....

Oliko susta kehässä kivaa, en minä nyt tiedä oliko susta?

Odotellaan

Arvostelussa luki hyvä päinen tyttö, no aina en ole ihan varma mitä tuossa hyvässä päässä liikkuu.

Hei mä tulen sun syliin mamma, no ei tämä ei ole nyt se juttu.

Taigakin pääsi kiertämään kehää

Paloma vetää joukkoa

Kaunis Paloma

Taiga aloitti viikko sitten mittavan karvanvaihto projektin ja se turkisa kyllä näkyi.

Esitettiin kuulemma hieman tuhdissa kunnossa no minun täytyy ryhtyä laihikselle.

Minun ihana Taigani

Antaa itsestään matalaraajaisen vaikutelman, siis näyttelee matalaraajaista.

Taiga ja Paloma vauhdissa
 
Me matalaraajaiset ja tuhdit tytöt jäätiin kolmanneksi.


ONNEA
Seuraavana olikin sitten se mitä olin toivonut, eli kasvattajaluokka, kaikki kasvattini olisivat päässeet kasvattajaluokkaa niin hyvät laatuarvostelut he saivat, mutta pakko oli valita joten valitsin neljästä eri pentueesta jokaisesta yhden.
Miehistä komeutta Harryn lisäksi edusti Perro ja sitten kypsää aikuista naiskauneutta Tarja ja Paloma, oman Taiga lapseni valitsin myös mukaan ja nuoruutta edusti Lumo.

 Sekuntti tämän kuvan oton jälkeen nuoruus ja iloisuus eli Lumo irroitti itsensä hihnasta ja kirmasi iloisena pitkin näyttelykehää. Vaikka minulla olikin hankittuna "kuvaaja" ottamaan kuvia, niin tässä kohti hän myöhästyi ei yhtään ihanaa kuvaa kirmaavasta Lumosta. No Lumokin saatiin kiinni ja kaikki taas hyvin.
ROP-kasvattaja Belunan
 No lähetin sitten KEPon arvostelun kanssa hakemaan pokaalia toimistosta ja hetken kuluttua KePo tulee tyhjin käsin ja sanoo, että toimistossa sanottiin että en ole ROP-kasvattaja vaan sain vain KP:n. Hetken mietin että mitä nyt en ymmärrä onko jokin sääntö muuttunut, no lähdin kehäsihteeriltä asiaa tiedustelemaan ja tulee siihen mysö tuomari joka kuuntelee ja sanoo minä kirjoitan tähän paperiin isolla ROP-kasvattaja ja niin hän myös teki ja lähetti myös terveisiä toimisttoon että KP:n saanut kasvattaja on ROP-kasvattaja. NO minä menin toimistolle viemään terveiset ja minua palvellut nainen kysyy kuka ei ole tiennyt tätä asiaa ja ei ole suostunut antamaan pokaalia, vieressä oleva virkailija vastaa närkästyneenä, mitä väliä sillä sitten on kuka se on ollut anna nyt vain se palkinto. Palkinto saatiin ja onnen toivotukset. Parasta tässä näyttelyssä kuitenkin oli rento yhdessä olo kasvattien perheiden kanssa.
Belunan kasvatit ja Taiga
 Kiitos vielä kerran kun saavuitte runsaslukuisina paikalle ja teitte kasvattajan tosi iloiseksi. Onnea kaikille olitte niin HYVIÄ, suorastaan erittäin hyviä.

1 kommentti:

  1. Onnea Rop kasvattajasta ja siitä että saat noin monta hienoa kasvattia omistajineen kehiin :)

    VastaaPoista