keskiviikko 23. elokuuta 2017

Valmisteluita

Tänään on juhlan aatto ja kovat valmistelut menossa. Itseänikin jännittää huominen suuri juhlapäivä. Kakkutarvikkeet on hankittu ja lahja tietenkin. Empä vielä paljasta juhlan aihetta, mutta huomenna se selviää.
 Lupasin eilen, että kerron tästä hauskasta matkasta kun kävin Saksassa hakemassa Taigan. Tällä kertaa minulla oli mukanani työkaverini Marjaana ja hänen poikansa. Matkaan lähdettiin heti viikon alussa sillä Taigan kasvattaja halusi tavata minut ennen kuin hän lupaa pentua minulle joten ei muuta kuin näytille sitten. Tapasimme Rahelin ja hänen äitinsä ja saimme todella ystävällisen vastaanoton niin ihmisten kuin koirienkin suhteen. Kun Rahel oli vakuuttunut, että voi minulle pennun uskoa tutustuimme pentuihin ja minulle kerrottiin mikä pentu olisi minun pentuni. Pentu oli luovutusiässä vasta  loppu viikosta, joten lähdimme Marjaanan kanssa kiertelemään Saksaa viikoksi.  Kotona olimme päättäneet, että olipa pennun nimi mikä tahansa niin hänestä tulee Taika. Perjantaina saavuimme sitten noutamaan pentua ja Rahelilla oli meille uutisia, pentu jona hän oli ajatellut meille ei tulisikaan vaan se jäisi hänelle ja saisin toisen pennun no toinekin pentu kuului suosikkeihini ja hyväksyn vaihdon. Sain pennun paperit käteeni ja ryhdyin tavaamaan pennun nimeä joka oli Taiga vom Löwengarten. Ihme siis oli tapahtunut ja Taiga oli löytänyt minut.
 Pennun kanssa matkatessamme saimme super vip kohtelua kaikkialla missä liikuimme, ruokapaikoissa, lentokentällä, hoellissa, pieni saksalainen prinsessa takasi meille kaiken huomion ja huippu palvelun. Saavuimme prinsessan kanssa kotiin ilman mitään ongelmia.
 Elämästämme ei ole sen jälkeen puuttunut Taigaa ja siitä olemme iloisia ja Taigan lapsonen Keelakin jatkaa  äitinsä opettamia hauskoja temppuja tai oikeastaan ne ovat taigatemppuja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti