lauantai 23. syyskuuta 2017

Laatuaikaa

Tänään ollaan yllättäen vietetty KePon kanssa laatuaikaa yhdessä, sillä osallistuimme Kreikkalaisen ruuan kokkauskurssille. Opettajana toimi Kirsi Melvola-Georgakarakou. Tässä muutama kuva siitä mitä saimme aikaiseksi.
RG salaatti (KePo valmisti tätä)

Ouzo sorbet

Pastelli

Kreikkalaisen ruuan ystäviä

Tzatziki

Fasolada



Fava

Paistetut leivät
Souvlaki vartaat, kanaa ja possun kassleria
Toki koiratkin saivat kotona herkutella, eikä vain me sillä olin keittänyt koirille ison kattilallisen possunkieliä, riisiä ja sitten possunjauhelihaa yrteillä maustettuna. Jokainen sai myös yhden avomaan kurkun.
Metsässä maisteltiin vielä mustikoita

Myöskin puolukoita löytyi

Taiga


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti