lauantai 11. marraskuuta 2017

Kokeilun tuloksia



Chris Christensen Karstat


Kaikki Chris Christensen karstat ovat käsityönä tehtyjä ja viimeistä piikkiä myöten loppuunhiottuja. Karstojen piikit on todellakin hiottu niin, ettei niissä ole teräviä reunoja jotka vahigoittaisivat ihoa ja turkkia. Puuvartisina karstat eivät myöskään sähköistä.
Harjoissa myös kaarevat versiot, jotka vähentävät ranneliikettä sekä erikoiskarstat  BIG G ja BIG K erittäin paksuille ja tiheille turkeille erikoispitkillä ja muotoilluilla piikeillä, joko tiheämpi- tai harvempipiikkisinä - valitse turkinlaadulle sopiva versio ja vähennä huomattavasti harjausaikaa! (Playpoint http://www.tashi-gong.com/kauppa/chris-christensen-karstat-c-16_26_46.html)
Empä ole monestikkaan yllättynyt niin positiivisesti kuin tämän karstan kohdalla, olen nyt testannut karstaa koiralla jolla on karvan lähtö aika ja aivan uskomatonta kuinka helposti sain irtokarvan pois. Parasta oli myös se, että koira selvästi nautti karstaamisesta ja antoi hoitaa homman helposti. Voin helposti suositella kyseistä karstaa, pohjavilla on helppo poistaa ja muutenkin  turkki helppo hoitaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti