lauantai 25. marraskuuta 2017

Loimu

Loimu neitokainen piipahti kylässä ja me vähän mitattiin säkää sillä tytteli näytti aika korkealta ja totisen totta melkein näytti mitta 80 cm on siinä neidossa kokoa ja näköä. Hieno neiti ja hyvin kauniisti kasvanut. Kameran mielestä oli aivan liian hämärää kuvaukseen ja ei nämä puhelimella otetut kuvat myöskään mitään hyviä ole. Kiitos Loimu käynnistä.
Juotavaa kiitos

Loimu neiti
 Tänään olin tikahtua nauruun kun katsoin oikeaan aikaan ikkunasta. KePo oli puistellut matot ja laittoi ne grillikatoksen kaiteelle tuulettumaan. Katsoin ikkunasta ja näin kun Keela saapui pihalle, ensin tiukka katse ikkunaan (väärä ikkuna olinkin toisessa ikkunassa) ei näy mammaa ja sitten Keela lähestyi mattoja hiipien kuin pantteri ja hyppy kaiteelle ja tiukka ote mattoihin ja ravistus. Silloin koputin ikkunaan ja kuin salama poistui koira paikalta.
 Sitten päätin tehdä minäkin pienen jekun, keräsin noita loppuunkulutettuja pehmoja laatikkoon ja vein sen hiljaa ulko-oven viereen, ei kestänyt kauaa kun Keela saapui paikalle, tiukka katse ikkunaan ei ketään näkyvissä ja loikka kohti laatikkoa ja lelu suuhun ja karkuun. Hetken kesti kun neljä muuta päätä ilmestyi kurkistamaan kulman takaa ja varoen hiivittiin nappaamaan lelu suuhun ja karkuun, hetken oli kaikilla hauskaa kun juostiin lelujen kanssa.
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti