torstai 14. joulukuuta 2017

Osallistuminen tutkimukseen

Tänään olivat Keela ja Lotta antamassa oman osuutensa koirien aineenvaihduntatutkimuksen hyväksi, mihin yhtenä rotuna on valittu leonberginkoira. Tutkittavia koiria pitäisi saada mukaan n. 120 leoa ja tällä hetkellä ilmottautuneita oli  n. 20 joten monta osalistujaa vielä tarvittaisiin. Lupasin järjestää kotonani ensi vuoden puolella tilaisuuden johon ovat kaikki leonberginkoirat tervetulleita. Jos meille tulee pentuja tuossa vkolla 5 niin tilaisuus järjestetään vasta sen jälkeen kun pennut ovat täyttäneet viisi vkoa, sillä lupasin että myös pennut osallistuvat kyseiseen tutkimukseen.
Jos pentuja ei tule niin tilaisuus järjestetään kuitenkin sitten isoille leoille. Laitan tästä tietoa kun on ajankohtaista. Erityisen iloisen vastaanoton sai Lotta-mummo vaikka kyllä Keelankin osallistumisesta iloisia oltiin.
Aamu aurinko
 Ihan ei mennyt nappiin tuo Skanssissa liikkuminen, mentiin väärään kerrokseen ja väärään suuntaan ja sillä seurauksella että kuljettiin sitten koko kompleksi läpi kahteen kertaan. Meitä ei voinut olla huomaamatta sen verran saimme uteliaita katseita. Kaksi nuorta äitiä olisi halunnut jäädä seurustelemaan KePon ja Lotan kanssa mutta minun oli pakko keskeyttää kyseinen puuha kun alkoi aika olla kortilla, tosin KePoa se harmittaa nyt vieläkin.
Taiga
 Hienoa on kuitenkin liikkua noiden murujen kanssa kun niin kauniisti käyttäytyvät ei vetämistä ei nykimistä vaan kauniisti sivulla ihan kuin olisi kysymys koulutetuista koirista, minun luonnonlapseni ja vapaan kasvatuksen saaneet.
Hyvin näyttää Taigan geenit periytyneen kun katsoo tätä kaunista neitiä, joka on aivan äitinsä kopio Nuka- prinsessa.
 Tänään jatkettiin haukkjen kanssa joulun valmistelua ja vuorossa olivat tortut.
Aika maukkaita

Arja leipoo
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti