lauantai 19. toukokuuta 2018

Kotipihalla

Tänään ollaan vietetty koirien kanssa puuhapäivää. Ensinnäkin ollaan pesty grillikatos painepesurilla pesty terassi ja mummoterassi ja kaikki kalliot. Kyllä kivi on kaunis elementti kun se on puhdas. Huomenna jatketaan pihatöitä.  Koirat ovat olleet parhaansa mukaan tiellä joka paikassa, painepesuri ei yhtään pelota.
Ei me olla tiellä oltu auttaa vain yritetty
 Nyt täytyy sanoa, että ennen kuin seuraavan kerran suostun kortisonia koirilleni syöttämään täytyy olla hätä kädessä ei ihan kevyillä perusteilla onnistu. Kyllä minulle kerrottiin, että aiheuttavat lisääntyvää juomista, eikä siinä mitään kyllä meillä vettä riittää, mutta se uskomaton näky mikä minua kohtasi aamulla ei ihan hevillä poistu mielestä. Siinä seisoin nilkkoja myöden koiran pissassa. Jos oli juominen lisääntynyt niin oli sitten myös pissaaminen lisääntynyt, voin sanoa että kun leonberginkoira juo ämpärillisen vettä niin se pissaa kolme ja kun niitä on nyt kaksi niin voi sitä pissan määrää. Ei se koirien vika ole että eivät pystyneet pidättämään yön yli.
Tosca uimassa
Tule pois sieltä


Tosca viihtyi lammessa erittäin hyvin ja ei halunnut tulla sieltä pois ja se harmitti kovasti Keela joka ei uskaltanut mennä uimaan.

Kevään kauneutta

Taas on se aika vuodesta kun räkätin poikaset putoilevat pesistä ja koirat löytävät poikasia pihalta. Tänään Lotta nukkui puun alla ja räkätin poikanen putosi Lotan selkään. No huonosti kävi räkätin poikaselle. Muutama vuosi sitten Lotta istui pihalla ja räkätin poikanen lensi suoraan suuhun. Lotta on räkätti mangneetti.

Lammessa ovat sammakonpoikaset jo nuijapäitä ne on niin ihania.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti